Nimitys ja muutoksia Stella Mariksessa

Stella Mariksen toimintaa kehitetään edelleen. Toimintakeskukseen on muuttanut jo asumaan kaksi nigerialaista Jeesuksen ja Marian rakkauden kahden sydämen sääntökuntaan kuuluvaa sisarta, sisar Francisca Onyemaechi Dike ja sisar Rita Maria Precious Nnoli. Tavoite on, että yhteisöön saataisiin vielä pari muuta sisarta samoin kuin saman sääntökunnan pappi, ehkä jo puolen vuoden sisällä.

Piispa Teemu Sippo SCJ on nimittänyt isä Toan Tri Nguyenin 1.2.2017 alkaen Stella Mariksen johtajaksi. Isä Nguyen muuttaa myös asumaan keskukseen. Hän jatkaa edelleen pastoraalista työtään hiippakuntamme vietnamilaisten parissa.

Samassa yhteydessä Stella Mariksen hengellisestä toiminnasta vastannut isä Gianni Sgreva CP siirtyy pois toimintakeskuksesta. Piispan mukaan hänelle etsitään yhä sopivaa toimintapaikkaa Suomesta. ”Isä Gianni on sielunhoitaja monille ihmisille – sekä katolilaisille että luterilaisille. Hän on edelleen hiippakunnan eksorkisti. Olemme kiitollisia hänelle siitä suuresta panoksesta, jonka hän on antanut Stella Mariksen hyväksi, ja toivomme, että hän vielä pitkään voisi toimia Suomessa ihmisten hyväksi”, piispa kertoo.

Stella Mariksen varauksista vastaa toimintakeskuksen emäntä Marja-Leena (Maane) Hänninen.

KATT

Stella Maris
Sirkkoontie 22, 09630 Koisjärvi
Puh. 050-3055304
Sähköposti stellamaris@katolinen.fi
Kotisivu www.stellamaris.today
Säästöpankki: FI55 4006 2220 0136 11