Piispan osanotto Brysselin terrori-iskun johdosta

teemu sippo vaakuna rgb2 2015Helsingin piispa Teemu Sippo SCJ on syvästi järkyttynyt Brysselin lentokentällä ja metrossa tapahtuneiden pommi-iskujen johdosta. Hän ilmaisee osanottonsa kaikkien iskuissa kuolleiden ja loukkaantuneiden viattomien ihmisten puolesta ja toivoo, että laupias Jumala antaisi heille ja heidän omaisilleen lohdutusta ja rohkaisisi heitä.

Samalla piispa Sippo tuomitsee jyrkästi kaikenlaisen väkivallan poliittisen vallankäytön ja mielenilmausten välineenä.

Hän pyytää myös kaikkia hyvän tahdon ihmisiä rukoilemaan Brysselin iskujen uhrien ja heidän omaistensa puolesta samoin kuin kaikkien niiden puolesta, joita nämä ja vastaavat iskut pelottavat ja huolestuttavat.

Hän toivoo myös, että Jeesus Kristus, Rauhan Ruhtinas, lähettäisi Pyhän Henkensä väkivallantekijöiden ja väkivallantekoja suunnittelevien sydämiin, jotta he katumuksen hengessä kääntyisivät pois kuoleman poluilta.

KATT

Piispa Sippo pyytää, että kaikissa messuissa tiistaina 22.3. ja keskiviikkona 23.3. rukoiltaisiin seuraavat esirukoukset:

Rukoilkaamme kaikkien Brysselin terrori-iskujen uhrien ja heidän omaistensa puolesta: että laupias Jumala antaisi uhreille ja heidän omaisilleen lohdutusta ja rohkaisisi heitä.

Rukoilkaamme kaikkien terrori-iskuja tehneiden ja niitä valmistelevien ihmisten puolesta: että Rauhan Ruhtinas lähettäisi Pyhän Henkensä heidän sydämiinsä, herättäisi heissä katumuksen hengen ja saisi aikaan todellisen kääntymyksen.