Tiedote piispan voinnista 2.1.

Rakkaat veljet ja sisaret,

piispamme Teemu on edelleen sairaalassa. Hänellä on jo jonkin aikaa ollut korkea kuume, mikä periaatteessa johtuu kraniaalisen trauman luonnollisesta kehityksestä.

Jotkut ovat kysyneet, onko mahdollista vierailla piispan luona. Vierailuja ei ole kielletty, mutta neuvoni on, että niin kauan kuin hänellä on kuumetta, on parempi antaa hänen levätä. Tietenkään ei pidä vierailla, jos on flunssa, nuha tai muu tarttuva tauti.

Viime päivinä piispantaloon on tullut paljon soittoja ja viestejä. Myös monet ihmiset, jotka kuuluvat muihin kirkkokuntiin, rukoilevat piispamme puolesta. Monet kiitokset teille kaikille!

Tänään olen vienyt piispalle pyhän kommuunion ja toimittanut sairaiden voitelun sakramentin, mistä hän oli hyvin kiitollinen. Sanoin hänelle, että me kaikki rukoilemme hänen puolestaan ja olemme siten hänen lähellään. Hän vahvisti tuntevansa tämän rakkauden ja tuen.

Kaikki viittaa siihen, että piispa pysyy sairaalassa vielä useita päiviä. Me hiippakunnan papit olemme järjestäneet vuoroja viedäksemme piispalle pyhän kommuunion joka päivä. Pyydämme edelleen Herraltamme Jeesukselta Kristukselta piispan täydellistä paranemista ja käännymme äitimme Neitsyt Marian puoleen, jotta hän lohduttaisi piispaamme tämän sairauden aikana.

Helsingissä 2.1.2019

Isä Raimo Goyarrola
Yleisvikaari