Fideksen ilmestymisaikataulu muuttuu

Hiippakuntalehti Fides alkaa ilmestyä vuoden 2012 alussa kuukausittain. Tähän mennessä lehti on ilmestynyt 3-4 viikon välein. Yksi syy kuukausittaisen ilmestymisaikataulun käyttöönottoon on lehtimaksujen arvonlisäverovapauden lakkaaminen. Samalla voidaan saada säästöjä postituskulujen vähenemisenä.

Fides ilmestyy ensi vuonna heinäkuuta lukuunottamatta joka kuukauden toisena perjantaina. Aineistonjättöpäivä on puolitoista viikkoa aikaisemmin edellisen viikon maanantaina. Lehden sivumäärä nousee 20:een, ja näillä näkymin kesäkuun kaksoisnumero on 24-sivuinen. Näin muutos ei vähennä Fideksen vuotuista sivumäärää.

Fidestä tekee osana työtään koko Katolisen tiedotuskeskuksen henkilökunta: päätoimittaja ja taittaja on Marko Tervaportti, uutisia ja artikkeleita kirjoittavat ja kääntävät toimitussihteeri Katri Tenhunen ja projektisihteeri Kaarina Koho, jolla on myös päävastuu kielenhuollosta, ja ohjelmatietojen ja osoitteiston parissa työskentelee tiedotussihteeri Anu Hamann. Lehti on kaikesta huolimatta riippuvainen monista avustajista, joiden toivotaan jatkossakin kirjoittavan lehteen niin seurakuntien ja yhteisöjen tapahtumista kuin muustakin uskoon liittyvästä. – Kiitos kuuluu kaikille heille.

KATT